Locatie


Grotere kaart weergeven

 

Onze dierenartsenpraktijk is gevestigd in de rustige Haagse woonwijk Mariahoeve aan het Denenburg 47. U vindt ons op 5 minuten loopafstand van het winkelcentrum Mariahoeve aan een plein met bedrijven en lage woonflats. Komt u met de auto, dan kunt u gratis parkeren.

 

 

Rondleiding 

 

Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk en bezitten alle nodige apparatuur voor kleine en grote ingrepen. Om u een indruk te geven van onze praktijk geven we u een rondleiding met foto's en uitleg. 

 

Wachtkamer 

 

Via een hal komt u in de wachtkamer met een door een assistente bemande balie. Er is een bank waar u even kunt wachten, ernaast hangt een display met allerlei nuttige informatiefolders over dierverzorging. De assistente zoekt de gegevens van uw dier op, of als u voor de eerste keer onze praktijk bezoekt, schrijft zij uw huisdier in. Zij informeert ook naar de reden van het bezoek van uw huisdier aan onze praktijk. Tevens kunt u gedurende onze openingstijden aan deze balie de voor uw huisdier bestemde medicijnen, anti-parasitaire middelen en dieetvoeders afhalen.
 

Wachtkamer

Spreekkamer

 

In de spreekkamer wordt uw huisdier aan de hand van de door u gemelde klachten uitgebreid onderzocht. Een eventueel in te stellen behandeling wordt natuurlijk eerst met u besproken. Soms is er aanvullende diagnostiek, of zelfs een operatie noodzakelijk. Dit is echter meestal niet gedurende het consult mogelijk, zodat er hiervoor een afpraak op een ander tijdstip met u gemaakt dient te worden.

 

Spreekkamer

Operatiekamer

 

Indien er een operatieve ingreep gewenst danwel noodzakelijk is, maken we hiervoor in principe altijd een afspraak. Een van onze dierenartsen voert de operatie uit in onze operatiekamer. De meest voorkomende operatieve behandelingen verrichten wij zelf. Wij opereren met moderne narcosetechnieken, zoals gasanesthesie en intraveneuze vloeistof-toedieningssytemen. Er vindt uitgebreide monitoring gedurende deze narcose plaats, waaronder o.a. hartbewaking. Voor eventuele specialistische operaties doen wij een beroep op ons uitgebreide netwerk van erkende dierenarts-specialisten.

 

Operatiekamer